Agenda

Hier vind je data voor Start de ZangExpress, ZangExpressdagen en speciale evenementen. Je kunt je direct inschrijven. Start de ZangExpress kan ook met een heel team gevolgd worden. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Maak een leerlijn voor je school

Kom voor een update en haal een stempel voor je certificaat! Ook voor niet-certificaathouders!

In 2,5 uur ben je weer helemaal bijgespijkerd. Geniet van samenzang, nieuwe modules en technieken.
Leer andere werkvormen en nieuw repertoire of nieuwe toepassingen op bestaande liedjes. Bovendien: de ontmoeting met andere ZangExperts en delen/leren van elkaars ervaringen!

Wanneer?

Woensdag 6 juni, van 14.00 tot 16.30u
Hennekijnstraat 6 in Rotterdam

Voor wie?

Voor deze stempeldag is een certificaat niet per se nodig: we helpen juist graag de leerkracht op weg die borging van muziekonderwijs op zijn school zo goed mogelijk wil realiseren. Een goed ingerichte leerlijn is daarbij een grote eerste stap. 

Programma 

Keuzemodule: Maak een leerlijn voor je school!

Met de liedjes in de ZangExpress leerlijn stel je eenvoudig een mooie programma samen waarmee je al zingend en spelend alle SLO leerdoelen behaald. Maar elke school is uniek. De exacte invulling van onze leerlijn laat daarom ruimte voor eigen keuzes en accenten, passend bij jou en bij je school.

Tijdens deze workshop nemen we je bij de hand bij het inrichten van de leerlijn. 
We sluiten aan bij wat jullie al doen (denk maar eens aan schoolbrede evenementen zoals Koningsdag of Kerst) en breiden dit uit tot een mooi, samenhangend programma. We gaan hierbij uit van de unieke kwaliteiten van jullie school en docententeam. Leerdoelen behalen, werken aan een gezamenlijk repertoire en aansluiten bij thema's zijn zaken die aan de orde komen.
Wordt er ook gezongen tijdens deze training? Jazeker, maar we besteden het grootste deel van de training aan het samenstellen van de optimale leerlijn voor jouw school.  

Samen zorgen we dat je na 2,5 uur vertrekt met een volledig ingerichte, passende leerlijn voor je school!

Evenement Eigenschappen

Datum 06 juni 2018 om 14:00 uur
Einddatum 06 juni 2018 om 16:30 uur
Prijs p.p. €75,00
Locatie
SKVR
Hennekijnstraat 6, 3012 EB Rotterdam, Nederland
SKVR
Wij accepteren geen inschrijvingen meer
€75,00