Agenda

Hier vind je data voor Start de ZangExpress, ZangExpressdagen en speciale evenementen. Je kunt je direct inschrijven. Start de ZangExpress kan ook met een heel team gevolgd worden. Neem contact met ons op voor een afspraak.

ZangExpress 2 - Pier K (besloten)

ZangExpressdagen zijn bedoeld als deskundigheidsbevordering m.b.t. het zingen met kinderen. In 2 trainingsdagen (ZangExpress 1 en ZangExpress 2) behaal je het Certificaat Zangexpert. Na het certificaat kun je deelnemen aan de ZangExpress Stempeldagen.

De ZangExpressdagen tbv het certificaat ZangExpert is een door registerleraar.nl gevalideerde training.
De twee dagen samen zijn goed voor 12 RU. Aan het eind van de tweede trainingsdag ontvang je, naast je certificaat ZangExpert, het activiteitnummer waarmee je de training kunt registeren op www.registerleraar.nl.

Voor wie?

Leerkrachten via Pier K die Basis 1 hebben gevolgd. Je kunt je individueel inschrijven of met enkele collega's. De mix van deelnemers met verschillende achtergronden zorgt voor verrassende en inspirerende ontmoetingen!


Inschrijving gaat via Pier K. 
Wil je graag meedoen met deze training maar ben je niet verbonden aan Pier K? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we of er een plekje voor je is.
Lees hier meer over deskundigheidsbevordering volgens onze methode "Teach-the-teacher".

 

Doel

Het afronden van het Certificaat Zangexpert: hierna ben je ZangExpert van het zingen op school, op de BSO of elders. Door collega’s te helpen en inspireren zorg je ervoor dat er ook op de lange termijn nog wordt gezongen!

Voor muziek- en zangprofessionals is de meerwaarde aantoonbare deskundigheidsbevordering m.b.t. lesgeven aan kinderen.

Programma

Basis 2 omvat herhaling, persoonlijke coaching en intervisie, nieuwe werkvormen en het maken van een plan van aanpak om te blijven zingen.

We evalueren hoe het gaat na het volgen van basis 1 en of je de nieuwe vaardigheden weet toe te passen. Waar nodig krijg je extra coaching, van ons maar ook van medecursisten waarmee ervaringen worden uitgewisseld. Verder krijg je nieuw lesmateriaal mee en maak je onder onze begeleiding een plan van aanpak voor op school/BSO of voor je eigen muzikale lespraktijk.

Altijd op het programma: nieuwe liedjes! 

Hoe verder na het certificaat?

Certificaathouders kunnen zich naar eigen behoefte blijven ontwikkelen op nieuwe terreinen en hun vaardigheden opfrissen tijdens de ZangExpress Stempeldagen.

Evenement Eigenschappen

Datum 10 november 2018 om 10:00 uur
Einddatum 10 november 2018 om 16:00 uur
Prijs p.p. €150,00
Locatie
Pier K
Raadhuisplein 9, 2132 Hoofddorp, Nederland
Pier K
€150,00 24