Iedere school is een wereld op zich. De plek, de ouders, de leerkrachten, het soort onderwijs, maar vooral de kinderen bepalen wat er nodig is op het gebied van cultuureducatie. Muziek helpt kinderen met het vormen van hun eigen identiteit en het duiden van de wereld om hen heen. Met als doel, uitgroeien tot stevige wereldburgers! Ongeacht afkomst, rangen of standen.

Muziekonderwijs verbeteren én leuker maken

ZangExpress adviseert al ruim 10 jaar lang met veel plezier honderden basisscholen met het vormgeven van hun muziekonderwijs. Vanuit verschillende subsidieregelingen (o.a. Cultuur Educatie met Kwaliteit en de Impuls Muziekonderwijs) staken we het muzikale vuurtje talloze keren aan en zorgden we er samen voor dat het blijft branden. Borging en eigenaarschap is het belangrijkste onderdeel binnen onze methode.

Graag denken we met jullie school mee hoe we muziek een vaste plek kunnen geven. Coaching op maat zorgt voor beter muziekonderwijs en met de energie van het ZangExpress-team komt je hele team en de hele school in beweging.

In een vrijblijvend intakegesprek kunnen we een plan van aanpak maken en desgewenst een meerjarenplan. Een vaste ZangExpress-coach zal jullie ondersteunen en meedenken in het traject.

Neem contact op voor meer informatie of een een intakegesprek.