ZangExpress in 1 minuut

 

 

complete schoolinstrumenten pakketten

De Kindermuziekwinkel is een begrip als het gaat om instrumenten voor kinderen. Zij bieden een breed scala aan schoolinstrumenten tegen een lage prijs; van boomwhackers tot klankstaven en van schud-eitjes tot cajons. ZangExpress heeft verschillende ritmische- en melodische pakketten samengesteld waarmee je direct aan de slag kunt met de ZangExpress play-along video's. Je bestelt deze pakketten heel eenvoudig via de website

melodisch kindermuziekwinkelkopie     logo kindermuziekwinkel dik 06    ritmisch kindermuziekwinkelkopie

 

Onze Visie

In de huidige maatschappij, waarin technologie zich in een hoog tempo ontwikkelt en we daar met zijn allen enthousiast gebruik van maken, is soms weinig tijd om ergens bij stil te staan. Toch is het juist heel prettig als er af en toe een pas op de plaats kan worden gemaakt.

Muziek maken helpt daarbij. Van een liedje leren zingen of spelen tot het zelf creƫren van iets nieuws vraagt om tijd. Tijd om even stil te staan!

Hierdoor ontstaat ruimte voor het aanboren van je eigen bron, om te onderzoeken, te ontdekken, te vertragen, maar ook om connectie maken met jezelf en je omgeving. Dankzij muziek ontstaat er ruimte voor verbinding en creativiteit. Muziek zit in je lijf en begint met zingen, met de stem als instrument dat iedereen bij zich heeft. Iedereen kan zingen en kan en mag zich hiermee uitdrukken. Lachen, huilen, zingen. Ademhalen.