26 oktober 2012

 Uitnodiging: 10 november Music Matters Day&Night (Doelen, Rotterdam)

10 nov: Opening Music Matters Day & Night

Op zaterdag 10 november organiseert Music Matters de tweede editie van Day & Night in de Doelen en iedereen met passie voor muziek is welkom! Music Matters nodigt alle Rotterdamse muziekscholen, bands en podia uit om hun talent toe te voegen aan het programma.

Tijdens het middagprogramma 'Day' zullen kinderen van 8 t/m 13 jaar op het podium staan en daarbij speelt Zangmakers een mooie rol: om 13.00 uur wordt het feest geopend door een giga koor van maar liefst 80 kinderen, samen met de SKVR-IKEI Blazersklas!! Op de Zuiderparkspelen hebben ze dit al een keer gedaan en nu doen ze het dus nog eens dunnetjes over, aangevuld met de kinderen van schoolkoor '4Ambacht' en de 'Sterren op de Kop van Zuid'.

De 'Night' is bedoeld voor jongeren van 14 t/m 25 jaar.
 
Wees erbij! Het optreden duurt van 13.00-13.30 uur.
Kijk hier voor het volledige programma van Music Matters Day&Night. 

Zelf ook meezingen? Alle liedjes staan klaar op de speciale oefenpagina, waarop je kunt inloggen met gebruikersnaam 'zuiderpark', wachtwoord 'spelen'.

Workshops

En... vergeet je niet bij Music Matters aan te melden voor een van de leuke workshops die je kunt volgen, zoals bodyclapping met Winston's Muziekschool! 

 De uitnodiging:

Uitnodiging: 10 november Music Matters Day&Night (Doelen, Rotterdam)

Programma Day & Night 2012