OPGELET, DATUM GEWIJZIGD: moederdagconcert wordt vaderdagconcert op 18 juni!

In verband met de te verwachten feestelijke maar ook drukke voetbalgebeurtenissen in Rotterdam as. zondag, is het jaarlijkse moederdagconcert van het  Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest  in De Doelen verplaatst naar vaderdag.

Het thema - een ode aan helden van toen en nu - zal hopelijk ook van toepassing blijken op de sporthelden van Feyenoord! 

Gelukkig komt van uitstel geen afstel: op Vaderdag, zondag 18 juni, zal het orkest alsnog ons lied gaan spelen en voor de derde keer op rij verzorgt het ZangExpress pop-up koor o.l.v. Daphne Scherbeijn het voorprogramma van dit gezellige (meezing)spektakel. 

Verras je vader, opa, oom of andere held en neem ze mee naar dit fijne concert. Moeders, oma's, tantes en andere heldinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

We beginnen om 13:00 uur. Toegang is gratis!

Zing op 14 mei thuis 'moederdag' via onze player

Dit lied schreef ZangExpress voor alle moeders: thuis, ver weg, jong, oud, sterk en zwak, soms ook de moeders die er niet meer zijn. Niet alleen voor Moederdag, maar graag zetten we ze nu even extra in het zonnetje. Zing 'm zondag dus gezellig thuis bij het moederdagontbijt!

Oefen 'Moederdag'!

Dit lied is voor iedereen beschikbaar, met of zonder abonnement.