8 oktober 2013

Lichtparade31 oktober: 700 kinderen zingen in Leiden tijdens Lichtjesparade

Leiden heeft sinds 2011 de traditie om het winterseizoen in te luiden, de lichtjesparade. Vorig jaar vroeg Centrum Management Leiden ons om speciaal hiervoor een lied te schrijven en we zijn vereerd dat het dit jaar opnieuw wordt gebruikt. Ook Technolab Leiden werkt mee aan het feest: door het vormen van één enorme stroomkring ontsteken leerlingen van vele groepen 6 en 7 gezamenlijk de feestverlichting in de binnenstad... en dat doen ze natuurlijk zingend!


Samen meer dan 1000 handen...

Vorig jaar werd de grootste stroomkring ter wereld gevormd, wie weet wat er dit keer zal gebeuren? Voor wie het wil meemaken: het feest vindt aansluitend aan de Lichtjesparade plaats, van 19.15 - 20.00 uur.

De kring wordt gevormd rond de Nieuwe Rijn: rondje Stadhuisplein, Koornbrug, Einstein, Stadthouder, Visbrug, Stadhuisplein.

 

Josephschool op TV!

Wil je een voorproefje? Zangmaker Vivian Wesselingh oefende op de Leidse St Josephschool en dat haalde de Leidse televisie: Hier kun je de kinderen alvast zien én horen.

Zelf ook meezingen? Het Lichtparadelied staat klaar op de speciale oefenpagina, waarop je kunt inloggen met gebruikersnaam 'lichtjes', wachtwoord 'parade'.

Veel plezier en tot ziens in Leiden!

pijltjes meer info: Leidse lichtjesparade

 

Bekijk ook eens het filmpje van de lichtjesparade van vorig jaar.

{jwplayer}http://youtu.be/nLdx4b19t2k;height=180&width=320&image=http://www.zangexpress.nl/images/stories/slideshow/zangmakers/homepage/Lichtparade.jpg{/jwplayer}