2 mei 2013

Flashmob inzending voor 'Mijn Droom voor ons land'


Flashmob inzending voor 'Mijn Droom voor ons land'

pijltje2 Bekijk en steun onze droom

 

12 scholen, 1012 kinderen… één Giga KinderKoorOrkest… het is gelukt!!!
Iedereen die erbij was heeft het gevoeld: de magie van samen iets moois maken. Van Hoek van Holland tot Ommoord en van het Zuiderpark tot het Liskwartier, alles en iedereen kwam samen op het Rotterdamse Schouwburgplein... samen één beat! Eigenlijk zou ieder kind de kans moeten krijgen om zoiets te ervaren! Dat is onze droom voor ons land.

Het videoverslag is inmiddels af en als officiële bijdrage ingezonden, we hopen dat de koning zich erdoor laat inspireren! Inmiddels is gebleken dat Willem-Alexander inderdaad een DJ is, het moment dat hij persoonlijk het podium van Armin van Buuren opliep was voor ons uiteraard een hoogtepunt!

Ontzettend veel dank aan de scholen die hebben meegedaan om deze flashmob mogelijk te maken: Van Rijckevorsel, Augustinus, Prinses Margriet, De Christophoor, De Bavokring, Minister Marga Klompé, De Müllerpier, De Wissel, De Elout van Soeterwoude, Fridtjof Nansen, Juliana van Stolberg, Rotterdam College (ZMLK/VO). Zonder jullie en al die geweldige kinderen was het niet gelukt!

SKVR en Music Matters: we hebben samen laten zien dat de krachten bundelen werkt, dank voor de fijne samenwerking!

Je kunt onze droom hier steunen:
pijltjes https://deeljouwdroom.nl/participants/17607

Youtube link (delen en embedden mag!):
pijltjes http://www.youtube.com/watch?v=bAUX2GAXS4g

Meer info: project Koningsspelen Rotterdam

{jwplayer}http://www.youtube.com/watch?v=bAUX2GAXS4g&;feature=share&list=FLWglJVXxZBBS2dpOMNCrL3A&height=320&width=640{/jwplayer}