22 december 2012

KinderKerstKoor Rotterdam 2012

Geslaagde optredens KinderKerstKoren


Vr 21 december 2012, Stadhuis Rotterdam

Een vrolijke middag muziek maken op de trappen van het Stadhuis, beter kun je de kerstvakantie toch niet inluiden? Samen met burgemeester Aboutaleb telden afgelopen vrijdag 200 kinderen af tot de lichtjes in de grote kerstboom uit Oslo ontstoken werden. Kinderen van verschillende basisscholen die met Zangmakers aan het zingen zijn geslagen, zongen kerstliedjes en de helden van Ieder Kind een Instrument speelden mee. Een geslaagd evenement i.s.m. Music Matters en SKVR, onze partners van 'Overal Muziek'.

pijltjes Bekijk de foto's op onze facebookpagina

Vr 14 december 2012, Stadhuis Dordrecht

I.s.m. Stichting Kunstzinnige Vorming ToBe, onze partner in het project 'Alle Scholen Zingen' werd op vrijdag 14 december een groot kerstfeest georganiseerd bij het Dordtse stadhuis!
Twee van de vier pilot-scholen, Basisschool Noordhove en KBS Pius 10 - aangevuld met nog 4 scholen uit de Drechtsteden (De Tandem uit Zwijndrecht, John F. Kennedy uit Hendrik Ido Ambacht, Het Palet uit Alblasserdam en De Viermaster uit Papendrecht)- deden mee met het Alle Scholen Zingen KinderKerstKoor op de beroemde Dordtse Kerstmarkt!

Dit alles onder begeleiding van een echte Live Band.
Het was een groot feest op de trappen van het stadhuis!

pijltjes Meer informatie over de KinderKerstKoren van Zangmakers

 

Bekijk het filmpje van het KinderKerstKoor in Dordrecht

{jwplayer}http://youtu.be/yVnuFwfeIe0&height=360&width=640{/jwplayer}