Speciaal voor alle kinderen die nu thuis zijn heeft ZangExpress een aantal vrolijke liedjes, energizers en lessen openbaar gezet. Wij geloven dat iedereen in deze tijd wel wat positieve energie kan gebruiken en waarmee kan dat beter dan met thuis muziek maken. Want zeg nou zelf, zingend de provincies leren is toch veel leuker?

Van groep 1 t/m 8, van beats maken tot zangles.
De digitale muziekmethode van ZangExpress is speciaal voor basisschoolkinderen van groep 1 tot en met groep 8. Normaal wordt er muziek gemaakt onder begeleiding van de leerkracht in de klas, maar met onze openbare selectie kan je prima thuis aan de slag. Met sommige liedjes leer je beats maken, met andere liedjes leer je de maanden of je volgt een echte zangles. Dus haal jouw instrumenten uit de kast en organiseer jullie eigen huiskamerconcert! Zing de sterren van de hemel en schud met een pak hagelslag, speel drums op een paar pannen of rammel met twee lepels tegen elkaar. Er zit overal muziek in!

Maak er vooral een filmpje & deel het op TikTok, Facebook of Instagram zodat iedereen van jullie positieve energie kan meegenieten.

Kijk snel op www.zangexpress.nl/vooriedereen en ga aan de slag!