Het is weer tijd om te stempelen!

We hebben drie uiteenlopende, verdiepende modules voor je klaarstaan. Kies de module die het beste past bij jouw persoonlijke leerdoelen of de muzikale doelen en hulpvraag van je school!

Voor wie?

ZangExperts zijn nadrukkelijk uitgenodigd om mee te komen doen en een stempel te halen voor hun certificaat. De modules zijn echter voor iedereen toegankelijk, met of zonder certificaat ZangExpert. Weet je een collega die interesse heeft in een van de onderwerpen van de Stempeldagen? Neem hem of haar dan zeker mee!

Praktische info:

Alle Stempeldagen vinden plaats op woensdagmiddag van 14.00u tot 16.30u.
De locatie is het gebouw van de SKVR aan de Hennekijnstraat 6 in Rotterdam
Kosten: 75 euro
Aanmelden: mail naar
(Scholen die werken met regelingen als CMK of de Impuls Muziekonderwijs hebben deze training mogelijk in hun pakket zitten! Check het op je school of bij ons!)

Stempeldag Whack that Boom

Stempeldag YouTube Klassiek

Stempeldag Leerlijn

ZangExpert - zangexpressdag 1 en 2

ZangExperts zijn onmisbaar binnen een docententeam. Zij hebben de tips en tricks in huis om (nieuwe) collega's te inspireren, motiveren en ondersteunen bij het geven van muzieklessen. Hiermee zijn zij een cruciale schakel voor de borging van het muziekonderwijs.

Wil je je certificaat ZangExpert halen? Dat kan nog dit schooljaar! Op 24 maart en 23 juni bieden we zowel ZangExpressdag 1 als 2 aan. Na succesvol afronden van beide cursusdagen ontvang je het certificaat ZangExpert.

Tijd: twee zaterdagen van 10.00uur tot 16.00uur
Locatie: SKVR Hennekijnstraat 6 in Rotterdam
Kosten: 150 euro per ZangExpressdag. Dit is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.
Inschrijven: