4 juni 2012

Zangmakers-compilatie Run for KiKa 2012 320

Bekijk het videoverslag

kikasticker

 

Sponsoractie 'Unite for KiKa' een succes!

 

Gisteren was het dan zover, zingen en rennen voor KiKa in het Kralingse bos. Het optreden was geweldig: op het grote podium zongen maar liefst 35 kinderen de sterren van de hemel, samen met Maxime Philips, Buya en natuurlijk Rass Motivated. Ze hadden allemaal erg goed geoefend en lieten horen dat je niet bij elkaar op school hoeft te zitten, elkaar zelfs van tevoren helemaal niet hoeft te kennen, om toch als één koor te klinken!! Hallo Rotterdam, Offline, Zweet en natuurlijk Unite, Unite… all the people!

Het was mooi om zo samen iets te kunnen doen in de strijd tegen kinderkanker, bijna het hele 'KiKakoor' liep daarna dus ook mee met ons team Zangmakers-Music Matters in de Kidsrun. Oók de kinderen die dat van tevoren misschien nog niet van plan waren, waaronder een paar hele kleintjes. We kregen zelfs nog hulp van de band The Movement, die spontaan met ons mee renden!

De beloning was een mooie medaille en een vrijkaartje voor de Linnaeushof, met dank aan KiKa. Maar de mooiste beloning waren toch wel alle stralende gezichten na afloop: kinderen die met echte artiesten hebben mogen optreden voor een groot publiek en daarmee samen iets goeds hebben gedaan voor andere kinderen… wij zijn in ieder geval beretrots op ze!!

Bekijk hier onze impressie van Run for KiKa 2012.

Enne… je kunt nog steeds het lied 'Unite' downloaden via iTunes! Alle opbrengsten gaan tot 1 juli naar KiKa!!

 

 

Foto's Run for KiKa (3 juni 2012)

{gallery}runforkika2012{/gallery}