17 april 2013

Wij Treden Op! met De Koning Is Een DJ !!


Wij Treden Op logo 300x300

 

vaantje2

Vandaag is de landelijke campagne 'Wij Treden Op!' van start gegaan. De Nederlandse kunst- en cultuursector heeft voor de troonswisseling de handen ineengeslagen. Onder de naam Wij Treden Op! ontplooit het tijdelijke samenwerkingsverband vele landelijke en lokale culturele activiteiten, zoals tijdens de koningsspelen op 26 april en het afscheid van prinses Beatrix op 14 september.

Voor de koningsspelen op 26 april wordt aan alle Nederlandse basisscholen een volledig lespakket voor kunstzinnige invulling aangeboden, waarvoor 'De Koning is een DJ' als kapstok is gebruikt.
Daar zijn we natuurlijk erg trots op!! Net als op het feit dat Het Leerorkest een geweldig orkestarrangement voor in de klas heeft gemaakt. En tenslotte: niemand minder dan Roy Julen, hiphop-choreograaf van van So You Think You Can Dance maakte een dans MET instructiefilmpje voor onze clip!

Zingen, dansen, muziek maken, een corsage van de Kunstbende knutselen: alles kan met 'De Koning is een DJ'. Dat wordt een enorm feest op 26 april, kinderen in het hele land, ongeacht welk talent of niveau ze hebben kunnnen meedoen! 

Laat zien waar je optreedt en upload foto's en filmpjes naar www.wijtredenop.nl: De twee beste inzendingen winnen 2 kaarten voor de opnames van SYTYCD The Next Generation op 18 mei.

pijltjes Liedpagina: De Koning Is Een DJ

pijltjes www.wijtredenop.nl