Koningsdag begint dit jaar met een lied, een aanstekelijke song waarmee gaststad Rotterdam deze feestdag wil inkleuren. Of we nou zingen in de Afrikaanderwijk of op het Koningsplein – het is een feest voor iedereen! 
 
 
Het nummer ‘Kings & Queens’ is gemaakt door ZangExpress. Bij het lied hoort een compleet gratis lespakket voor de basisschool – met zang, muziek en dans. 
 

oefen zonder play

zing zonder play

dans zonder play

instrumenten zonder play

 
button lespakket             button rotterdam
 
‘Je bent een baas, van je eigen koninkrijk. Doe je gouden kroon maar op en zeg hardop: ik mag er zijn.’
 
De boodschap van het lied is dat ieder kind meetelt en dat je mooi bent zoals je bent. We doen allemaal mee. Melissa ’t Hart, oprichter van ZangExpress: ‘ Muziek zit in iedereen, met muziek maak je altijd verbinding – ook van kind tot koning!’. Het lied is gemaakt met een team. Zangeres Shary-An, bekend van The Voice, schreef mee aan de tekst. Zij vindt dat elk kind een podium verdient. 
 
Samen met alle kinderen en scholen in Nederland warmen we ons op voor een prachtige, saamhorige dag op 27 april. 
 
 
 

ZangExpress uitproberen?

Meer weten over ZangExpress of meteen uitproberen? Neem direct contact met ons op via  of telefoonnummer 06-21154900.

Sluit een (proef)abonnement af

 

Bekijk de GRATIS 3x3 muzieklessen

Samen muziek maken zorgt voor verbinding. ZangExpress is geen absoluut wondermiddel, maar kan jou en de klas wel een extra stimulans geven. Samen muziek maken zorgt immers voor verbinding, ontspanning en een creatieve uitdaging. Het geeft je leerlingen zelfvertrouwen en laat ze hun talenten ontdekken. Probeer daarom gerust onze gratis 3x3 muzieklessen uit en ervaar hoe leuk muziek in de klas is!

 GRATIS 3X3 MUZIEKLESSEN