jankok20221005 14969 lr

Zangexpress organiseert weer trainingsdagen voor leerkrachten en muziekvakdocenten. Wil jij op school het muzikale hart kloppend houden? In twee zaterdagen behaal je het certificaat Zangexpert.

De eerste certificaattraining is op zaterdag 7 oktober. Schrijf je snel in!

 

Onderwerpen
Op de training leer je hoe je fijn kunt zingen en muziek maken met je klas. Onderwerpen zijn o.a. gezond stemgebruik, didactiek en hoe je de schoolinstrumenten in de muziekles gebruikt. Je leert de Zangexpress-methode heel goed kennen. Je krijg inzicht in de vakoverstijgende modules en wereldse leerlijnen. Ook ga jij als eerste met nieuw materiaal aan de slag, bijvoorbeeld over Halloween en de feestdagen van december.

 

Data
Zaterdag 7 oktober 2023

Zaterdag 25 november 2023
Zaterdag 20 januari 2024
Zaterdag 23 maart 2024
Zaterdag 15 juni 2024

 

Nieuwe locatie!
We hebben een toffe nieuwe locatie gevonden voor de trainingsdagen: het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam! Het theater zit op een fantastische plek: aan de voet van de Erasmusbrug, op de Kop van Zuid, en is heel goed bereikbaar met o.v. (halte Wilhelminaplein).

 

Tarief
De Certificaat-training kost € 300. Inbegrepen zijn 2 trainingsdagen (2 x 6 uur), inclusief lunch, en een jaarabonnement op Zangexpress (individueel/ vakdocent). Voor sommige scholen is korting van toepassing. Mail ons en ontdek welke korting mogelijk is voor jou!

 

Aanmelden en meer info
Stuur een mailtje of bel naar 06-211 54 900    

Meer informatie over Trainingen

 

 

 

ZangExpress uitproberen?

Meer weten over ZangExpress of meteen uitproberen? Neem direct contact met ons op via  of telefoonnummer 06-21154900. Met een proefabonnement kun je ook meteen aan de slag met "Bij mij thuis' van Kinderen voor kinderen.

Sluit een (proef)abonnement af

 

Bekijk de GRATIS 3x3 muzieklessen

ZangExpress is geen absoluut wondermiddel, maar kan jou en de klas wel een extra stimulans geven. Samen muziek maken zorgt immers voor verbinding, ontspanning en een creatieve uitdaging. Het geeft je leerlingen zelfvertrouwen en laat ze hun talenten ontdekken. Probeer daarom gerust onze gratis 3x3 muzieklessen uit en ervaar hoe leuk muziek in de klas is!

 GRATIS 3X3 MUZIEKLESSEN