Welkom op onze vernieuwde website! 

ZangExpress heeft een fris, strak online uiterlijk maar nog altijd het vertrouwde muzikale hart.  

Wie ons kent zal merken dat het een en ander er net wat anders uitziet, helderder en overzichtelijker. Je vindt alle tools terug op de vertrouwde plekken maar we konden het niet laten om sommige zaken nog net wat handiger en sneller voor je te maken. Zo zet je liedjes nu extra snel in je favorieten en in je groep.
Bovendien spelen de filmpjes sneller af en met een betere beeld- en geluidskwaliteit dan voorheen: de hele transformatie staat in dienst van een nog groter gebruikersgemak dan eerst.

Spelen de filmpjes ineens niet meer af? Geen paniek! 

Vraag de systeembeheerder van jullie school het volgende IP adres toe te voegen aan de lijst van toegestane websites: 5.61.248.226. Ook moet poortnummer 8088 worden opengezet. Dit is precies dezelfde procedure als die je wellicht eerder al eens hebt gevolgd, alleen nu met een nieuw IP adres.

Denk eraan: voeg dit IP adres toe aan de lijst, vervang het oude IP adres niet!

 
Log maar eens in en ontdek zelf de nieuwe features! 

Zoals je gewend bent, log je eenvoudig in op de ZangExpress leeromgeving. Voor leerkrachten, beheerders én leerlingen gaat dit via "Mijn ZangExpress": ook voor Z-thuis dus! 
Vind ons vertrouwde lesmateriaal en mooie, nieuwe muzieklessen, zoals "De Beer en de Pannenkoeken" voor de allerkleinsten en de aanvulling op onze klassieke leerlijn met vijf nieuwe liedjes voor groep 5 en 6 in de Leerlijn of A-Z liedjes.

Wij blijven werken aan onze leeromgeving om leerkrachten zo goed mogelijk te ondersteunen en de tools te bieden om met muziek aan de gang te kunnen. Álle leerkrachten, ongeacht hun eigen muzikale achtergrond. De kinderen verdienen het. Want daar draait het om: zingende kinderen, méér muziek in de klas!


Nog geen abonnee en nieuwsgierig geworden naar de lesomgeving? 
Gluur even binnen bij ZangExpress en vraag een proefabonnement aan!