ZangExpress heeft twee apps uitgebracht die het nog makkelijker maken om als leerkracht of als leerling in te loggen op ZangExpress. Zo is het nog leuker om met ZangExpress aan de slag te gaan en voor de kinderen lessen klaar te zetten die ze zelf thuis kunen bekijken. De apps zijn gratis verkrijgbaar in de App Store (Mac) en via Google Play (Android) en zijn geschikt voor tablet en smartphone.
 
mac store rood             mac store blauw.            google play app
 

Log met de rode app in op MijnZangExpress zodat je toegang hebt tot de honderden muzieklessen, energizers, componeer-tools, play-alongs en leerlijnen van ZangExpress.

Log met de blauwe app eenvoudig in op MijnZangExpress voor leerlingen en hun ouders zodat je toegang hebt tot de muzieklessen, energizers, componeer-tools en play-alongs die jouw leerkracht voor je klaar heeft gezet.

 

 

 

ZangExpress uitproberen?

Meer weten over ZangExpress of meteen uitproberen? Neem direct contact met ons op via  of telefoonnummer 06-21154900.

Sluit een (proef)abonnement af

 

Bekijk de GRATIS 3x3 muzieklessen

Door de gevolgen van corona is het lesgeven voor jou wellicht extra uitdagend geworden. ZangExpress is geen absoluut wondermiddel, maar kan jou en de klas wel een extra stimulans geven. Samen muziek maken zorgt immers voor verbinding, ontspanning en een creatieve uitdaging. Het geeft je leerlingen zelfvertrouwen en laat ze hun talenten ontdekken. Probeer daarom gerust onze gratis 3x3 muzieklessen uit en ervaar hoe leuk muziek in de klas is!

 GRATIS 3X3 MUZIEKLESSEN