Meer muziek in de klas?

Maak gebruik van de zomeraanbieding van ZangExpress en ontvang een gratis, door ZangExpress samengesteld, instrumentenpakket. (Lees onderaan dit bericht de voorwaarden). Met deze handige pakketten kan iedere leerkracht samen met alle kinderen gemakkelijk meespelen met de ZangExpress play-alongs. Doe mee en verander jouw groep in een orkest.

 

 zangexpress zomeraanbieding

 

SLUIT EEN SCHOOLABONNEMENT AF

   

Zing met zelfvertrouwen

Komend schooljaar zingen met topzangeres Trijntje Oosterhuis? Dat kan! ZangExpressontwikkelde samen met Trijntje, de CED-groep en De Vreedzame School het lespakket ‘Zing met zelfvertrouwen’. Meld je nu aan en begin het schooljaar vol zelfvertrouwen. Onderdeel van dit lespakket zijn de ZangExpress play-alongs waarbij de melodische- en ritmische schoolinstrumenten ervoor zullen zorgen dat de hele klas muziek kan maken. Extra reden dus om juist nu een abonnement af te sluiten en om aan de slag te gaan met ZangExpress.

 

Zangles van Trijntje Oosterhuis en spelen op schoolmuziekinstrumenten...

Begin het schooljaar met extra veel zelfvertrouwen. Sluit voor 1 augustus een schoolabonnement af en krijg een gratis schoolinstrumentenpakket. Je kunt kiezen uit:

Een basispakket Ritmisch (t.w.v. 119,00):

4 x Handtrommel - Gekleurde Handtrom (voor het boemgeluid/olifant)
4 x Schud-ei (voor het schudgeluid/slang)
4 x buis-trom - Slagstokje wordt meegeleverd (voor het tikgeluid/kip)

basispakket ritmisch 

 

 

 

Een basispakket Melodisch (t.w.v.  109,00):

3x Boomwhackers Diatonisch - 24 stuks gekleurde C tot C Buizen, de ‘witte pianotoetsen’
1x Boomwhackers Chromatisch - 5 stuks gekleurde C#-D#-F#-G#-Bb, de tussentonen of ‘zwarte pianotoetsen'
2x Boomwhackers Octavators - 16 Actaafdoppen
1x Boomwachers Draagtas

Wat zijn boomwhackers eigenlijk?

basispakket melodisch

 

 

zomeraanbieding - voorwaarden

  • Het gratis schoolinstrumentenpakket wordt verstuurd nadat een school een school-jaarabonnement ( € 1,85 per leerling op basis van BRIN-nummer plus eenmalige aansluitkosten € 75,00) heeft afgesloten en de betaling daarvan heeft plaatsgevonden.
  • De school kan na het afsluiten van een jaarabonnement kiezen voor een melodisch- of een ritmisch instrumentenpakket. Deze pakketten zijn samengesteld door ZangExpress.
  • Het schoolinstrumentenpakket wordt verstuurd naar het adres van de school die het jaarabonnement heeft afgesloten.  Een alternatief adres kan via e-mail doorgegeven worden.
  • De actie loopt vanaf 1 juni tot en met 31 juli 2022. Alle school-jaarabonnementen afgesloten binnen deze periode komen in aanmerking voor een gratis schoolinstrumentenpakket.
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 

 

ZangExpress eerst uitproberen?

Meer weten over ZangExpress of meteen uitproberen? Neem direct contact met ons op via  of telefoonnummer 06-21154900.

Sluit een (proef)abonnement af

 

Bekijk de GRATIS 3x3 muzieklessen

Door de gevolgen van corona is het lesgeven voor jou wellicht extra uitdagend geworden. ZangExpress is geen absoluut wondermiddel, maar kan jou en de klas wel een extra stimulans geven. Samen muziek maken zorgt immers voor verbinding, ontspanning en een creatieve uitdaging. Het geeft je leerlingen zelfvertrouwen en laat ze hun talenten ontdekken. Probeer daarom gerust onze gratis 3x3 muzieklessen uit en ervaar hoe leuk muziek in de klas is!

 GRATIS 3X3 MUZIEKLESSEN

 

Vraag gratis een online introductie aan

GRATIS ONLINE INTrODUCTIE