ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

Heb je 'm al gehoord, het officiële Kinderboekenweeklied van Kinderen voor Kinderen? Net als voorgaande jaren hebben we een handige instudeertool voor je gemaakt. Eén player met daarin de viodeclip, zang- en dansles en natuurlijk de vertrouwde oefenvideo's met geel / blauw verdeling. Oefen 'm nu voor een spetterend schooloptreden!

 Je vindt Reis mee bij A-Z liedjes óf via de openbare link. Deel de link gerust met collega's die nog géén lid zijn van ZangExpress!

kinderboekenweek19 reis mee screenshot

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

De Provincies
Naar School
We party hard
Reis mee - KvKinderen
Rondje Vakantie
Dagen en Maanden
Hallo Wereld
Naar Huis
Rondje Vervoer
Rijden
4 Seizoenenlied: Herfst