LET OP! Deze site heeft alleen een archieffunctie.
Vergeet niet je favorieten en lespakket over te zetten naar het nieuwe systeem.

Ga naar de Nieuwe ZangExpress   

  • Iedereen kan muziek maken met ZangExpress
  • Leerlingen zingen thuis door met hun eigen inlogcode
  • Leerkrachten krijgen ondersteuning op maat door onze trainers

knop abonnementVraag een demo aan

MUZIEKLESSEN

muzieklessen

Muziek maken met je klas is eenvoudig met onze veelzijdige lessen voor het digibord.

TRAININGEN

trainingen

ZangExpress biedt ondersteuning op maat zodat jij met vertrouwen en plezier muziekles geeft. 

PROJECTEN

projecten

Een podium voor ieder kind. In de klas of het theater; ZangExpress inspireert en faciliteert.

Reacties

video testimonial 1 small

video testimonial 2 small

ZangExpress is een digitale educatieve muziekmethode om makkelijk en snel samen te leren zingen en muziek te maken in groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs, waarbij de ZangExpress trainers de leerkrachten ondersteunen.

ZangExpress is jouw partner voor muziek in de klas en de sleutel tot gelijke kansen voor ieder kind. Al 10 jaar werken we nauw samen met het onderwijs, vanuit een gezamenlijke missie: dat kinderen zich vol zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen, ongeacht achtergrond, thuissituatie of afkomst. 

Verbinding tussen leerkracht, kind én ouder

Met de digitale muziekmethode van ZangExpress komen via het digibord de leukste liedjes, lessen & energizers de klas binnen. Van Urban tot Klassiek en van Pop tot Werelds: doe een korte energizer of bijt je eens vast in een verdiepende muziekles.  Middels onze (digitale) trainingen helpen we leerkrachten met meer vertrouwen en plezier muziekles te geven. Kinderen kunnen thuis verder oefenen met de speciale ‘Thuiszingpagina’ van ZangExpress waar de juf of meester liedjes & lessen voor ze klaarzet.

Een podium voor ieder kind

Iedereen ziet pas echt wat muziek maken met de kinderen doet als je ze een podium geeft. Daarom is optreden en presenteren een belangrijk onderdeel van (de methodiek) ZangExpress, die werkt van binnen- naar buitenschools, daar zit ook de koppeling naar ouderbetrokkenheid. Zo openden dit jaar 120 Rotterdamse basisschoolkinderen onder begeleiding van het Metropole Orkest het ABN AMRO tennistoernooi in Ahoy. En zingen we ieder jaar op uitnodiging van burgemeester Aboutaleb het aanlichten van de Rotterdamse kerstboom.

“Kom, laten we een potje muziek maken!”

Niemand draait zijn hand om voor een potje voetbal, maar net zo makkelijk kan je ook een ‘potje zingen’ of ‘muziek maken’. Het is niet eng, maar als je het bijna nooit doet ontstaat er een drempel. Daar helpen we je bij ZangExpress op een vrolijke manier overheen. "Kom, laten we een potje muziek maken!".

Samen leren, samen zingen!

Samenwerkingen

rotterdams philharmonisch orkest

DD LOGO BLUE

kinderen voor kinderen

rep en roer musicals

rep en roer musicals