Jong Roffa Songfestival

logo

 

 

Van idee tot grootse performance

Met het Jong Roffa Songfestival empoweren we alle kinderen in Rotterdam met de leeftijd 8 tot 12 jaar om zijn/haar muziekdromen waar te maken. In aanloop naar het Eurovisie Songfestival worden de aangemelde basisscholen gecoacht en gefaciliteerd om hun ideeën en verhalen om te zetten in eigen gemaakte liedjes. Op basis van eigen ideeën en verhalen leren kinderen zelf muziek te maken en zich te laten horen. Zowel de leerkracht, professionele zangcoaches (van o.a. ZangExpress, de SKVR en Codarts) als plaatselijke producers worden hierbij betrokken. Alle wijken, verhalen, culturele achtergronden van Rotterdam zijn vertegenwoordigd en de verhalen komen tot uiting in muziek.

14 stadsgebieden, 14 liedjes, 1 winnaar

Want zoals 41 artiesten hun land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival, zo zijn alle 14 stadsgebieden via de basisscholen in Rotterdam vertegenwoordigd in het Jong Roffa Songfestival. Uit alle ingezonden liedjes, wordt door een professionele vakjury een selectie gemaakt van 1 liedje per stadsgebied. Waarvan 14 liedjes kans maken op een daadwerkelijk optreden en een professionele videoclip.

Meld jouw basisschool voor 23 februari aan

Meld je als basisschool voor 23 februari aan met onderstaand aanmeldformulier. Vervolgens zal je van ons meer informatie ontvangen, zodat je onder begeleiding van ZangExpress aan de slag kan.

Aanmelden als zangcoach of producer

Wil je je aanmelden als zangcoach of producer, zet dan 4 maart van 14:00 tot 16:30 alvast in je agenda voor de trainingsmiddag en stuur een mailtje met jouw aanmelding naar

Persvragen:
Overige vragen:

 

Hoe werkt het?

jong roffa songfestival schema

 

Aanmelden Jong Roffa Songfestival

Vul de naam van de school in!
Ongeldige invoer
Vul a.u.b. de contactpersoon in
Vul aub je telefoonnummer in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
 

Volg Jong Roffa Songfestival ook op Facebook en Instagram