Unieke musical-workshop en speciale aanbieding voor ZangExpress abonnees!

logo rep en roer kleinZangExpress-scholen werken acht jaar lang aan de muzikale ontwikkeling van de kinderen. Stap voor stap verzamelen kinderen de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om aan het eind van de muzikale reis in groep als kers op te kunnen stralen in... uh, ja, een musical, maar juist díe kers op de taart ontbrak nog binnen ZangExpress. 

This is where Rep en Roer Musicals comes in!
Al ruim 15 jaar produceren zij musicals voor het (speciaal) basisonderwijs. Zij bieden alle kinderen een plek in de spotlight met hun toegankelijke musicals. Een eigentijds verhaal, leuke liedjes, één decor en een volledig script met voor iedereen een rol waar hij of zij in kan schitteren! 
Kinderen laten stralen op het podium en de leerkracht bij dit proces ondersteunen en ontzorgen, die missie hebben ZangExpress en Rep en Roer duidelijk gemeen. De samenwerking lag zo voor de hand dat we er bijna over struikelden. Met Rep en Roer musicals kunnen wij onze scholen de schitterende bekroning op acht jaar werk bieden die zij verdienen! Andersom bieden wij alle scholen een unieke kick-off workshop om de musical tot een groot muzikaal succes te maken.

Kick-off workshop voor de musical

In samenwerking met Rep en Roer biedt ZangExpress scholen de speciale kick-off workshop voor de musical aan! 

Wat kan je verwachten van deze 2 uur durende workshop?

  • Heel veel zangtips - Met vertrouwen en dynamiek zingen met behulp van de basisgeluiden van ZangExpress.
  • Oefeningen voor drama - Zelfvertrouwen, expressie en verstaanbaarheid op het podium.
  • Oefeningen voor dans -  Dansen als een groep, werken aan het combineren van dansen en zingen.

 

De workshop is bruikbaar voor iedere musical: van kerstmusical tot afscheidsmusical en van zelfgeschreven tot aangekocht. 
Overweeg je een musical aan te kopen? Wij kunnen de allernieuwste van Rep en Roer Musicals 'Verboden te voeren' van harte aanbevelen! Evenals de andere hilarische en ontroerende musicals van deze makers. En... we mogen abonnees een mooie korting aanbieden!

 

feestkorting voor zangexpress-abonnees!

Wij vieren deze samenwerking met maar liefst twee mooie aanbiedingen voor ZangExpress-abonnees!

 Aanbieding 1: Boek nu een kick-off workshop voor de musical en betaal slechts 295 euro (normaal 325 euro)

 Aanbieding 2: Bestel nu een Rep en Roer musical en ontvang 10% korting