ZangExpress: Jouw instrument voor muziek op school!

ZangExpress is een complete (digitale) methode voor muziekeducatie, in combinatie met deskundigheidsbevordering. Zang is hierbij het uitgangspunt, want muziek op school begint met zingen! Ieder kind geniet van nature van zingen en muziek maken. De basisschool is de ideale plek om dit spelenderwijs en structureel te faciliteren maar dit gaat niet iedere leerkracht even gemakkelijk af. ZangExpress helpt en inspireert.

Hoe werkt ZangExpress?

muziek op school

Anderen over ZangExpress

“Ik ben afgelopen zaterdag bij ZangExpress 1 geweest. We vonden het heeeel erg leuk en hebben genoten van jullie energie, die wij ook ontzettend hebben gekregen. We zijn stuiterend naar huis gegaan.....”

Juf Denise - OBS de Vijverburgh

Op 24 en 25 januari begeven onderwijsprofessionals met een hart voor cultuuronderwijs zich en masse richting de Jaarbeurs in Utrecht; daar vindt de jaarlijkse Cultuur en Onderwijsbeurs plaats!

ZangExpress is natuurlijk aanwezig; op zowel 24 als 25 januari verzorgen we workshops, waarin je zelf kunt ervaren wat de ZangExpress-methode met je doet.
Bij onze stand presenteren alle facetten van onze muziekmethode. Van de sing-along & play-along video's, uitgebreide lessuggesties en mooie samenwerkingen met onder meer het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Percossa, tot de ondersteuning van het leerkrachtenteam in de vorm van trainingen en co-teachingstrajecten. We beantwoorden al je vragen met betrekking tot onze doorlopende leerlijn, events of andere zaken.
Ook gaan we graag met je in gesprek over hoe we muziekonderwijs op jouw school kunnen vormgeven en borgen, aldanniet met de inzet van beschikbare subsidieregelingen zoals de Impuls Muziekonderwijs. Iedere school is uniek en we helpen je graag bij het vinden van de vorm die bij jullie past!

Kom je ook? Kaarten bestel je gratis met kortingscode CEOB2018ZANG.

Praktische info

24 en 25 januari, 10.00 - 17.00 uur
Jaarbeurs Utrecht
High Five /Hal 5
Standnummer C 021, recht voor de koffie en thee!

Workshop "Start met ZangExpress!"

24 januari: 13.50 - 14.20uur
25 januari: 12.40 - 13.10uur

Kosten: 12,50 euro, maar GRATIS via deze link met code CEOB2018ZANG
(de code kun je invullen nadat je op "bestellen" hebt gedrukt)

Leuke Video's

ZangExpress liedjeslijst

Vakantieboodschappen
Rondje Vakantie
We party hard
Voorbij (Afscheid gr 8)
Gewoon Super - Rep en Roer Musicals
Tijdreizen (Afscheid gr 8)
4 Seizoenenlied: Zomer (met boomwhackers)
Fluiterskaravaan
Wifi code
Pump it up!