Leerkracht met boomwhackers voor de klas

Het individueel abonnement is voor vakdocenten en iedereen die individueel gebruik wil maken van Zangexpress.

Het individueel abonnement kan met een unieke koppelcode eenvoudig gekoppeld worden aan een bestaand schoolabonnement. Zo kun je als vakdocent op een school met een Zangexpress schoolabonnement direct vanuit het schoolaccount aan de slag gaan.

Meer dan een complete muziekmethode basisschool

Maak gebruik van meer dan duizend lessen, met video's, liedteksten, werkbladen, partituren, play-alongs voor schoolinstrumenten en andere lessuggesties. Probeer verschillende soorten lessen: van mini-zangles tot instrumentles. Leer ook liedjes kennen uit andere delen van de wereld, van Curaçao tot Egypte.

Bekijk de video van de online Zangexpress omgeving:

Online omgeving | De hele methode is eenvoudig te gebruiken via een online omgeving.

Aantal groepen | Binnen het individuele abonnement kun je 1 groep inrichten. 

Aantal gebruikers | Naast jezelf kun je in het individuele abonnement geen extra gebruikers toevoegen.

Inclusief thuisapp voor leerlingen | Maak de lessen, door het toevoegen van een (tijdelijke) projectgroep, voor alle leerlingen thuis beschikbaar via de thuismuziekmaak-knop en de thuisapp. De kosten bedragen € 75,00 per projectgroep die 3 maanden actief is.

Favorieten | Zet al je favoriete lessen eenvoudig per groep bij elkaar.

Leerlijnen | Maak gebruik van de deskundig samengestelde basisleerlijnen voor ieder afzonderlijk leerjaar. Pas de leerlijnen eenvoudig aan en sla ze op, of stel je eigen leerlijn samen.

Vakdocenten | Via een koppelcode kan een externe vakdocent eenvoudig toegevoegd worden aan een bestaand schoolaccount.

Het Zangexpress abonnement is heel compleet voor een heel gunstig tarief. Het individuele abonnement kost € 115,00 per jaar (inclusief btw). Het jaarabonnement gaat in op de dag van afsluiten of op een andere overeengekomen dag. Er gelden andere typen jaarabonnementen voor scholen of instellingen. Wil je het eerst uitproberen? Vraag dan een proefabonnement aan.

  

Ik wil het eerst uitproberen       Ja, ik wil een individueel abonnement afsluiten