Groepje leerlingen met muziekinstrumenten in de klas

Veel scholen willen wel met muziek beginnen, maar hoe doe je dat? Zangexpress geeft een Oriëntatie Workshop op school voor het hele team. Ontdek hoe muziek energie en plezier brengt in de klas en aansluit op andere lessen.

Zangexpress biedt scholen een energieke workshop c.q. training. Na de workshop kan iedere leerkracht direct aan de slag met muziek in zijn of haar klas.

Wat ontdek je op een oriëntatie workshop van Zangexpress?

  • Zingen is de ideale manier om te werken aan zelfvertrouwen, welbevinden en sfeer in de klas.
  • Door samen te zingen over onderwerpen die raken werk je ook aan Burgerschap.
  • Door het ritmisch inzetten van schoolinstrumenten leer je ook Rekenen.
  • Het is een super energizer voor iedereen.
  • Het is niet moeilijk, alleen een kwestie van beginnen!

Onze visie wordt gesteund door onderzoek en vele eersteklas partners.

Vraag nu de Oriëntatie Workshop aan

Deze teamworkshop op locatie kost 300 euro, plus de reiskosten van de trainer. Verder is bij de workshop inbegrepen 3 maanden toegang tot alle Zangexpress-lessen en alle faciliteiten van een schoolabonnement, voor het hele team. Dus alle tijd om het uit te proberen. Overigens kunnen we de workshop ook online verzorgen.

Vraag de workshop aan via ons contactformulier. Vermeld daarbij 'oriëntatie workshop', je contactgegevens en naam van de school. Voor overleg kun je ook bellen of een appje sturen naar 06-21154900.

Ontdek samen hoe leuk en positief muziek op school is. Muziekles is een geweldige verrijking voor de kinderen én voor de leerkrachten. We komen desgewenst nog vóór de zomer bij jullie langs voor het nieuwe schooljaar 2024-2025. Elke school kan meedoen met muziek!

'Zingen en muziek zijn een unieke verrijking van de nog in ontwikkeling zijnde hersenen (...) Kinderen kunnen daar gedurende hun hele verdere leven een beroep op doen!' Prof.dr. Erik Scherder

Beter dan een proefabonnement

Met een online proefabonnement kun je gratis lessen bekijken, maar dat geeft niet iedereen voldoende inzicht in de dagelijkse praktijk van levendige muzieklessen op school, die goed passen binnen het curriculum van elke groep. Met deze oriëntatie workshop kan het hele team ervaren hoe het werkt en enthousiast aan de slag.

Expertise en borging

Zangexpress is al meer dan 10 jaar muziekeducatie partner in het onderwijs. Door samen te werken met leerkrachten van honderden scholen hebben we veel expertise opgebouwd. Onze formule is laagdrempelig. Iedereen kan zingen met Zangexpress! Zo wordt muziek op school een vast onderdeel waar iedereen naar uitkijkt. Zangexpress organiseert het jaar rond workshops en trainingen.