Leerkracht voor beeldscherm met muziekles in de klas

Scholen komen soms tijd te kort voor cultuureducatie. Zangexpress maakt muziek op school gemakkelijk met extra training en talentontwikkeling. Het programma KunstPakt van KCR steunt de Rotterdamse scholen hierbij.

KunstPakt is het Rotterdamse programma van de subsidieregeling Cultuureducatie met Kwaliteit. Hoe verrijken we het leven van Rotterdamse kinderen en jongeren? Zangexpress biedt de helpende hand en maakt muziek op school mogelijk voor alle kinderen.

Boek nu een gratis teamtraining van 1,5 uur!

Heeft jullie school in Rotterdam een abonnement op Zangexpress? Boek dan nu een gratis teamtraining van 1,5 uur. Samen frissen we de muziekles even op en wijzen nieuwe teamleden de weg. Lesmateriaal wordt steeds aangevuld en vernieuwd om actueel te blijven. Na een korte teamtraining gaat iedereen weer extra enthousiast aan de slag.

Diverse kortingen mogelijk

In samenwerking met KunstPakt kunnen we ook kortingen aanbieden. Bijvoorbeeld op de certificaattraining Zang Expert voor enkele leerkrachten van jullie team. Ook voor Co-teaching van een Zangexpress professional op jullie school is korting mogelijk. Neem contact met ons op voor een advies op maat. Bekijk hier alle trainingen van Zangexpress voor leerkrachten.

Optreden met scholenkoor

KunstPakt steunt ook deelname van scholen aan optredens in Rotterdam. Dankzij de scholenkoren krijgt de muziek die binnenschools klinkt, een podium in de stad! Verschillende scholen komen samen bij een bijzondere gelegenheid, waar de kinderen kunnen stralen. De Zangexpress-aanpak is altijd thematisch en vakoverstijgend. Meedoen is voor de kinderen een prachtige en leerzame ervaring. Hier ontmoeten kinderen elkaar én de stad Rotterdam.

Aarzel niet om te reageren. Wees er snel bij, want het is een beperkt budget waaruit we de kortingen kunnen bieden. Wij zijn altijd bereikbaar via What’s app 06-21154900 of stuur een mailtje naar info@zangexpress.nl voor een telefonische afspraak of online meeting.

In samenwerking met: KunstPakt | KCR (Kenniscentrum Cultuuronderwijs Rotterdam) | Fonds voor Cultuurparticipatie | Gemeente Rotterdam

  digitale flyer ze cmk spoor 1 extra small schaduw

 Download hier de digitale flyer

 

 

 crkbo instelling blauw

Zangexpress is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). Op al onze diensten en productien zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.