Leerkracht met boomwhackers voor de klas

Zingen maakt wat los op school. Het brengt beweging, plezier, expressie. Vooral als de muziek aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Wil jouw school dat de leerlingen muziek beleven?

Het schoolabonnement van Zangexpress voldoet aan alle wensen van een basisschool voor een lesmethode muziek. Het abonnement geeft toegang tot complete leerlijnen voor groep 1 t/m 8. Alle muzikale leerdoelen komen aan bod. Bovendien is Zangexpress méér dan een online methode. Op afspraak komen wij naar je toe, trainen leerkrachten of begeleiden leerlingen bij optredens. Meedoen aan een scholenkoor bij een evenement is een fantastische ervaring voor de kinderen.

Meer dan een complete muziekmethode basisschool

Maak gebruik van meer dan duizend lessen, met video's, liedteksten, werkbladen, partituren, play-alongs voor schoolinstrumenten en andere lessuggesties. Probeer verschillende soorten lessen: van mini-zangles tot instrumentles. Leer ook liedjes kennen uit andere delen van de wereld, van Curaçao tot Egypte.

Bekijk de video van de online Zangexpress omgeving:

Online omgeving | De hele methode is eenvoudig te gebruiken via een online omgeving. Ook zijn er handige apps voor smartphone en tablet.

Onbeperkt | Het schoolaccount kan ingericht worden voor een onbeperkt aantal groepen. Ook het aantal leerkrachten is ongelimiteerd.

Inclusief thuisapp voor leerlingen | Maak de lessen voor alle leerlingen van school thuis beschikbaar via de thuismuziekmaak-knop en de thuisapp.

Favorieten | Zet al je favoriete lessen eenvoudig per groep bij elkaar.

Leerlijnen | Maak gebruik van de deskundig samengestelde basisleerlijnen voor ieder afzonderlijk leerjaar. Pas de leerlijnen eenvoudig aan en sla ze op, of stel je eigen leerlijn samen.

Vakdocenten | Via een koppelcode kan een externe vakdocent eenvoudig toegevoegd worden aan het schoolaccount.

Training leerkrachten | Onze trainers helpen de leerkrachten met zanginstructies en nuttige tools, het opzetten van een schoolkoor of de uitvoering van een speciaal project zoals een optreden. Samen lanceren we de nieuwe muziekmethode op school.

Het Zangexpress abonnement is heel compleet voor een heel gunstig tarief. Het schoolabonnement wordt berekend op basis van € 1,85 per leerling per jaar (inclusief btw). Het jaarabonnement gaat in op de dag van afsluiten of op een andere overeengekomen dag. Voor het aanvragen van een schoolabonnement is het BRIN-nummer van school nodig. Er gelden andere typen jaarabonnementen voor individuen/vakdocenten of instellingen. Wil je het eerst uitproberen? Vraag dan een proefabonnement aan.

 

Ik wil het eerst uitproberen       Ja, ik wil een schoolabonnement afsluiten