Kinderkoor zingt op trappen stadhuis met kerstmis

Zangexpress is een vaste partner voor de gemeente Rotterdam voor het realiseren van artistieke zangproducties en optredens van scholenkoren in de stad.

Door mee te doen aan een scholenkoor raken Rotterdamse kinderen op een positieve manier verbonden met Rotterdam, zichzelf en de wereld om hen heen. Als kinderen van verschillende scholen samen zingen in een koor, krijg je een fantastisch instrument voor verbinding en gemeenschapszin. Door samen te werken met scholen uit verschillende wijken, overbruggen we de verschillende werelden waarin de kinderen leven. Vanuit het gezamenlijke doel, ‘het optreden’, ontstaan er vriendschappen en overeenkomsten in een ongedwongen sfeer.

Thema's | Met de zangproducties en optredens sluiten we aan bij het seizoen en speciale evenementen, zoals North Sea Jazz, Wereld Havendagen, Kinderboekenweek, bij de Kerstboom op het stadhuis, etc. Ook zingen we in verzorgingshuizen liedjes van vroeger. We vieren en herdenken samen met basisschoolkinderen op mooie podia in de stad.

Talentontwikkeling | In het koor ontdekken kinderen hun talenten en sommigen gaan zelfs de studio in! We zoeken altijd naar talenten om stukken als koor of solo te zingen in de studio voor opnames, als onderdeel van onze artistieke zangproducties. Het geeft kinderen een fantastische kans om hun talent te ontdekken en er mee verder te gaan.

Ouders doen mee | Veel ouders raken tijdens het traject enthousiast en betrokken. Voor lang niet alle ouders is het vanzelfsprekend om aan een culturele activiteit mee te doen. De ouders komen kijken naar het optreden van hun kinderen en zien hun talent(en). Ze maken deel uit van een bijzonder optreden in de stad. Ook de ouders kijken al weer uit naar het volgende optreden!

Projectgroep voor optreden | Met het online platform van Zangexpress maak je gemakkelijk een Projectgroep aan. Via de Thuisapp kunnen de kinderen thuis inloggen en nummers instuderen. In de groep kun je afspraken maken en tips geven. Zangexpress heeft alle expertise in huis om groepen kinderen te begeleiden naar een fantastisch optreden en onvergetelijke ervaring!

De mensen van Zangexpress helpen je graag op weg.

Voor inhoudelijke en technische vragen zijn we altijd bereikbaar via What’s app 06-21154900 of stuur een mailtje via ons contactformulier voor een bel-afspraak.

 

  Bekijk onze optredens