schoolkoor

 

Een koor op school geeft kinderen veel plezier. Zingend en bewegend ontdekken kinderen wat muziek voor hen betekent. Kinderen worden zich bewust van hun eigen expressie en van hun bijdrage aan het geheel.

Samen optreden en jezelf presenteren is een belangrijk onderdeel van de methode van Zangexpress. Ook heeft Zangexpress de leukste liedjes voor kinderkoren. We werken samen met hippe musici en artiesten. Onze liedjesschrijvers begrijpen wat er speelt in het leven van kinderen vandaag. Met de thuisapp begin je zo een groep!

Een koor op school

Wil je op jouw school een koor oprichten als naschoolse activiteit en bijdragen aan een rijke schooldag? Met de thuisapp van Zangexpress is dat heel eenvoudig. Bij het schoolabonnement is inbegrepen dat alle leerlingen toegang hebben tot de thuisapp. Je maakt eenvoudig een groep aan voor het koor. In deze groep zet je alle liedjes klaar die je met de kinderen wilt gaan zingen. Prik maar gauw een datum voor het optreden!

Meerdere scholen in één koor

Muziek is een heel sociaal gebeuren. Geregeld brengen wij leerlingen van verschillende basisscholen samen in één groot scholenkoor. Dat is een fantastische ervaring voor de kinderen en voor de leerkrachten. Diverse achtergronden komen bij elkaar. Dat betekent: onverwachte ontmoetingen en een gevoel van saamhorigheid. Zingen is voor iedereen!

Zangexpress heeft veel ervaring met optredens met meerdere scholen. Goedgekozen thema’s zorgen voor verbinding. Het enthousiaste en professionele team begeleidt de scholen en kinderen naar hun beste ervaring.

Een ander koor?

Wil je als andere instelling of vakdocent een koor opzetten? Ook dan heb je veel plezier van een Zangexpress-abonnement. Door aanvullend een Projectgroep aan te schaffen kun je eveneens gebruik maken van thuis oefenen via de thuisapp (dat is niet automatisch inbegrepen).

Het team van Zangexpress helpt je graag op weg!

 

Heb je een vraag over een schoolkoor? Wij zijn altijd bereikbaar via What’s app 06-21154900 of stuur een mailtje via ons contactformulier voor een bel-afspraak.