Leerkracht bij beeldscherm met muziekles

Iedere school is een wereld op zich. De plek, de ouders, de leerkrachten, het soort onderwijs, maar vooral de kinderen bepalen wat er nodig is op het gebied van cultuureducatie.

Muziekonderwijs heeft voor kinderen talrijke positieve effecten. Van betere emotionele ontwikkeling tot meer zelfvertrouwen. Muziek helpt kinderen met het vormen van hun eigen identiteit en het duiden van de wereld om hen heen. Met als doel, uitgroeien tot stevige wereldburgers!

Muziekonderwijs verbeteren én leuker maken

Zangexpress adviseert al ruim tien jaar lang met veel plezier honderden basisscholen met het vormgeven van hun muziekonderwijs. Vanuit verschillende subsidieregelingen (o.a. Cultuureducatie met Kwaliteit en de Impuls Muziekonderwijs) steken we het muzikale vuurtje aan op school en zorgen we er samen voor dat het blijft branden. Borging en eigenaarschap is het belangrijkste onderdeel binnen onze methode.

Graag denken we met jullie school mee hoe we muziek een vaste plek kunnen geven. Advies op maat zorgt voor beter muziekonderwijs. Met de energie van het Zangexpress-team komt je hele team en de hele school in beweging!

In een vrijblijvend intakegesprek kunnen we een plan van aanpak maken en desgewenst een meerjarenplan. Een vaste Zangexpress-coach zal jullie ondersteunen en meedenken in het traject.

 

Bel of app naar 06-21154900 of stuur een mailtje via ons contactformulier. We denken graag mee!