Groepje leerlingen met muziekinstrumenten in de klas

Wil jij samen met je leerlingen toffe muziek maken? Wij werken met musici en bekende artiesten aan de leukste nummers. Kinderen zingen graag de liedjes van Zangexpress. Ook met de thuisapp!

Krijg toegang tot Mijn Zangexpress-omgeving met een gratis proefabonnement. Bekijk twee maanden lang hoe alles werkt en probeer lessen uit met je leerlingen. Na twee maanden stopt het proefabonnement automatisch.

Een betaald abonnement is iets uitgebreider wat rechten betreft, maar je hebt met het proefabonnement al toegang tot alle muzieklessen voor de basisschool.

Inrichten schoolaccount met groepen en gebruikers

Wil je als school toch graag binnen je proefabonnement groepen en leerkracten kunnen aanmaken? Stuur dan een mailtje via ons contactformulier. Wij kunnen je proefabonnement dan tijdelijk omzetten naar een voledig schoolabonnement zodat je ook kunt uitproberen hoe het inrichten van een compleet account in zijn werk gaat.

Een betaald schoolabonnement van Zangexpress voldoet aan alle wensen voor een (digitale) lesmethode muziek. Alle muzikale leerdoelen komen aan bod. Bovendien is Zangexpress méér dan een online methode. Op afspraak komen wij naar je toe en verzorgen trainingen. Meedoen aan een scholenkoor bij een evenement is een fantastische ervaring voor de kinderen.

Probeer de complete muziekmethode twee maanden lang uit!

Maak gebruik van meer dan duizend lessen, met video's, liedteksten, werkbladen, partituren, play-alongs voor schoolinstrumenten en andere lessuggesties. Probeer verschillende soorten lessen: van mini-zangles tot instrumentles. Leer ook liedjes kennen uit andere delen van de wereld, van Curaçao tot Egypte. Ook tijdens je gratis proefabonnement helpen de mensen van Zangexpress je graag op weg.

 

Ja, ik ontvang graag een proefabonnement     

 

Heb je hulp nodig? De mensen van Zangexpress helpen je altijd op weg! Voor inhoudelijke en technische vragen kun je bellen of appen naar 06-21154900 of stuur een mailtje via ons contactformulier.