Leerkracht met boomwhackers voor de klas

Het instelling abonnement is de beste keuze voor muziekscholen en instellingen die met Zangexpress muziekles willen geven. 

Dit abonnement is vergelijkbaar met een schoolabonnement maar dan standaard met een beperkt aantal groepen en gebruikers. Je kunt wel extra groepen en gebruikers toevoegen zodat je het account kunt inrichten naar je eigen wensen.

Meer dan een complete muziekmethode basisschool

Maak gebruik van meer dan duizend lessen, met video's, liedteksten, werkbladen, partituren, play-alongs voor schoolinstrumenten en andere lessuggesties. Probeer verschillende soorten lessen: van mini-zangles tot instrumentles. Leer ook liedjes kennen uit andere delen van de wereld, van Curaçao tot Egypte.

Bekijk de video van de online Zangexpress omgeving:

Online omgeving | De hele methode is eenvoudig te gebruiken via een online omgeving.

Aantal groepen | Binnen het instelling abonnement kun je 1 groep inrichten. Je kunt extra groepen toevoegen aan je account. De kosten bedragen € 30,00 per extra groep.

Aantal gebruikers | je kunt standaard 3 gebruikers aanmaken binnen het instelling abonnement. Je kunt naar eigen wens gebruikers toevoegen aan het account. De kosten bedragen € 12,00 per extra gebruiker.

Inclusief thuisapp voor leerlingen | Maak de lessen, door het toevoegen van een (tijdelijke) projectgroep, voor alle leerlingen thuis beschikbaar via de thuismuziekmaak-knop en de thuisapp. De kosten bedragen € 75,00 per projectgroep die 3 maanden actief is.

Favorieten | Zet al je favoriete lessen eenvoudig per groep bij elkaar.

Leerlijnen | Maak gebruik van de deskundig samengestelde basisleerlijnen voor ieder afzonderlijk leerjaar. Pas de leerlijnen eenvoudig aan en sla ze op, of stel je eigen leerlijn samen.

 

Het Zangexpress abonnement is heel compleet voor een heel gunstig tarief. Het instelling abonnement kost € 185,00 per jaar (inclusief btw). Het jaarabonnement gaat in op de dag van afsluiten of op een andere overeengekomen dag. Er gelden andere typen jaarabonnementen voor scholen of individuelen. Wil je het eerst uitproberen? Vraag dan een proefabonnement aan.

 

Ik wil het eerst uitproberen       Ja, ik wil een instelling abonnement afsluiten