Wil jij met veel plezier met de kinderen uit je klas zingen en samen muziek maken?
 
Wij helpen je op 22 juni met een Inspiratie & Training Dag bomvol mooie voorbeelden en tips voor optimaal gebruik van de Zangexpress-methode! We verdiepen ons in de nieuwe serie Klassieke Muziek, laten je zien hoe je een muzikale flow creëert in je schoolweek én hoe je Zangexpress ook buitenschools inzet.
 

foto 1 hans tak

foto © H. Tak

Voor wie
Deze dag is bestemd voor leerkrachten en muziekvakdocenten, nieuwe gebruikers en gevorderden die het muzikale vuurtje op school laten branden. Je ontvangt voor deze training een Certificaat.

Wanneer, hoe laat en waar
Op zaterdag 22 juni ontvangen we je graag in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam voor ons programma vol tips en updates, van 10.00 tot 15.00 uur, inclusief lunch.

Wat kun je verwachten van deze dag
We laten je zien hoe je met Zangexpress een fijne flow kunt creëren van muziekles in aansluiting op de andere vakken in de schoolweek. Hoe kun je inspelen op de energie in de groep? Hoe gebruik je thema’s en sluit je inhoudelijk aan?

foto 2 jan willem bullée

 foto © J.W.Bullée
 

Hiervoor gaan we kijken naar o.a.:

  • Bewegend leren: energizers, ritmisch rekenen met de hele klas.
  • Burgerschap: ontdek diverse werkvormen, welke muziek zit er allemaal in je groep, doe een reis om de wereld en duik in de geschiedenis.
  • Doe meer met schoolinstrumenten: praktische voorbeelden, van emmer tot boomwacker, en ga aan de slag met de componeer-module.
  • Liedjes en werkvormen voor het versterken van taal.
  • Zelfvertrouwen: in iedere groep zitten groeibriljanten met bovengemiddeld talent en plezier, leer dit talent signaleren en in te zetten voor jouw (muziek)onderwijs.

Nieuw bij Zangexpress:
Samen kijken we naar de nieuwe lespakketten op Zangexpress. Deze keer met speciale aandacht voor de Klassieke module met Mike Boddé en de lessenreeks voor peuters.

Jouw zangplezier!
Op deze dag krijg je persoonlijke tips voor jouw zang en stemgebruik, we zingen veel met elkaar en sluiten samen af met een fantastische slot song!

Kosten
Inspiratie & Training Dag van 10.00 – 15.00 uur, inclusief lunch:

- Zangexpress-gebruiker: € 95,-
- Nieuwe gebruiker: € 150,- inclusief abonnement eerste jaar
- Studenten: € 45,- en gratis abonnement

Aanmelden
Mail ons en vermeld daarbij je naam, adres, eventueel organisatie, functie en telefoonnummer. Geef ons ook je dieetwensen door.

We kijken ernaar uit om je te zien op zaterdag 22 juni!