De grootste pop-up kinderkoren van Nederland staan dit jaar in Rotterdam, Hoofddorp en Zoetermeer! Wanneer de donkere dagen voor kerst zijn aangebroken, kun je vertrouwen op de jaarlijkse lichtpuntjes: de Giga Kinderkerstkoren van ZangExpress!

Op diverse locaties in het land treden leerlingen van verschillende basisscholen op met een heel repertoire aan ZangExpress-hits. In Rotterdam, Hoofddorp en Zoetermeer komen kinderen samen om oude én nieuwe ZangExpress kerstliedjes te zingen. 

Kom kijken bij een optreden van één van onze Giga Kinderkerstkoren!

Rotterdam

 7 december 2018 Winter welkom Rotterdam

Zoetermeer

11 december 2018  Kaarsjesavond

Hoofddorp

14 december 2018  Kinderkerstconcert

 

Rotterdam - 7 december 2018

17.00u Onthulling kerstboom - Stadhuisplein
Traditiegetrouw zal ons pup-upkoor samen met burgemeester Aboutaleb de ontsteking van de lichtjes in de kerstboom bij het stadhuis opluisteren. Zij worden hierbij bijgestaan door niemand minder dan Rotterdams zangicoon Lee Towers!

De leerlingen van SKVR’s Ieder Kind Een Instrument en cursisten van SKVR Muziek verzorgen de instrumentale ondersteuning.
Na de feestelijke ontsteking op het Stadhuisplein opent het Stadhuis haar deuren voor publiek.

Optreden op Stadhuisplein krijgt vervolg...
Lee Towers nam met het Christophoorkoor een videoclip op bij White Christmas. Deze was speciaal bedoeld voor scholen om mee te oefenen. 
RTV Rijnmond kreeg hier al snel lucht van en schreef er een artikel over! Alsof het nog niet genoeg was, had Lee nog een heel speciale verrassing: hij nodigt de kinderen uit om met hem te zingen 21 dec in Ahoy tijdens Holland zingt Kerst
Waar zingen in de klas toe kan leiden... Bekijk hieronder de videoclip!

 

 

Zoetermeer - 11 december 2018

18.30u Kaarsjesavond - Dorpsstraat
Het meest sfeervolle evenement van het jaar; de Kaarsjesavond. De lichtjes in de Kerstboom op de Dobbe worden ontstoken.
Stap in een wereld van duizenden lichtjes en prachtig ingerichte etalages. Droom weg bij muziek en prachtige liederen die ten gehore gebracht zullen worden.

Voor wie het koud krijgt, wordt gratis warme chocolademelk en thee aangeboden.

Hoofddorp - 14 december 2018

17.00u Kinderkerstconcert - Het Cultuurgebouw
Tijdens het Kinderkerstconcert brengen bassischoolleerlingen uit Haarlemmermeer en leerlingen van Pier K kerstliedjes ten gehore in het Cultuurgebouw. Het repertoire bestaat uit diverse kersthits van ZangExpress. 
Kom gezellig luisteren en meezingen bij dit sfeervolle evenement.