Het is weer tijd om Nederland in kerstsferen te brengen. En hoe gaat dat beter dan met de sfeervolle kerstoptredens van de ZangExpress popup-koren? De grootste en leukste kinderkoren van Nederland vind je dit jaar in Zoetermeer, Hoofddorp en Rotterdam!

Vooraf hebben schoolkoren en klassen van diverse basisscholen hard geoefend met het ZangExpress kerst-repertoire. In Rotterdam, Hoofddorp en Zoetermeer komen zij nu samen om deze oude ZangExpress kersthits én gloednieuwe kerstliedjes te zingen. 

Kom kijken bij een optreden van één van onze Giga Kinderkerstkoren!

Rotterdam

 7 december 2019, 17:00u Winter Welkom Rotterdam

Zoetermeer

10 december 2019, 19:00u Kaarsjesavond

Hoofddorp

14 december 2019, 14:00u Giga Kinderkerstkoor

 

Rotterdam - 7 december 2019kerst stadhuis

17.00u Onthulling kerstboom - Stadhuis Rotterdam
Traditiegetrouw zal ons pup-upkoor samen met burgemeester Aboutaleb de ontsteking van de lichtjes in de kerstboom bij het stadhuis opluisteren. Tijdens een heus kerstconcert brengen zij Rotterdam in kerstsferen. Special guest Ruben Hein zal samen met de kinderen de jazzy versies van White Christmas en Jingle Bells die hij speciaal voor ons maakte, ten gehore brengen

Voorafgaand aan dit sfeervolle kerstconcert opent het Stadhuis haar deuren voor publiek. Van luistersessies tot rondleidingen: er is vanalles te doen!

 

Zoetermeer - 10 december 2019kaarsjesavond zoetermeer

18.30u Kaarsjesavond - Dorpsstraat Zoetermeer
Het meest sfeervolle evenement van het jaar; de Kaarsjesavond. De lichtjes in de Kerstboom op de Dobbe worden ontstoken.
Stap in een wereld van duizenden lichtjes en prachtig ingerichte etalages. Droom weg bij muziek en prachtige liederen die ten gehore gebracht zullen worden.

Voor wie het koud krijgt, wordt gratis warme chocolademelk en thee aangeboden door de winkeliersvereniging.

 

Hoofddorp - 14 december 2019

14.00u - 15.00u Giga Kinderkerstkoor - Het Cultuurgebouw Hoofddorp
Kerstige avond in samenwerking met Pier K en stichting GIG Haarlemmermeer. In en rond de passage van Het Cultuurgebouw vinden tussen 12.00 en 18.00 uur allerlei feestelijke activiteiten plaats: van een DJ workshop, tot optredens van jongeren. Om 14.00u barst het gezang van het Giga Kinderkerstkoor los, met special guest Dunia Wengweng!
Ook wethouder Marja Ruigrok (Kunst en Cultuur) is erbij. Jij toch ook?

flyer Hoofddorp