Ook bij ZangExpress nemen we de maatregelen met betrekking tot het Corona-virus serieus. We voelen ons verantwoordelijk voor het indammen van het Corona-virus en volgen de richtlijnen van het RIVM. Zo werken wij o.a. vanuit huis en overleggen via Skype.

Onze trainingen en evenementen tot en met 6 april (waaronder het Stadsproject Matthäus Passion) zijn geannuleerd. Ook het Jong Roffa Songfestival is uitgesteld en zal hoogstwaarschijnlijk opgepakt worden in 2021 als het Eurovisie Songfestival alsnog in Rotterdam zal plaatsvinden. 

Ook is zondag 15 maart bekend gemaakt dat scholen in heel Nederland van 16 maart tot 6 april zullen sluiten, met uitzondering voor kinderen waarvan de ouders werken in vitale beroepen. Weet dat de muziekeducatie lespakketten van ZangExpress gewoon beschikbaar blijven en goed benaderbaar zijn voor alle kinderen die nu thuis zitten. We zijn ook een speciale openbare pagina aan het inrichten, zodat alle kinderen in Nederland thuis muziek kunnen blijven maken. 

Iedereen die direct de nare gevolgen ondervindt van het Corona-virus, wensen we heel veel sterkte. Zorg goed voor jezelf en elkaar!