jankok20221005 14969 lr

Zangexpress organiseert meerdere trainingsdagen voor leerkrachten en muziekvakdocenten. Wil jij op school het muzikale hart kloppend houden? In twee zaterdagen behaal je het certificaat Zang Expert.

Op de training leer je hoe je fijn kunt zingen en muziek maken met je klas. Onderwerpen zijn o.a. gezond stemgebruik, didactiek en hoe je de schoolinstrumenten in de muziekles gebruikt. Je leert de Zangexpress-methode heel goed kennen. Je krijg inzicht in de vakoverstijgende modules en wereldse leerlijnen. Ook ga jij als eerste met nieuw materiaal aan de slag, bijvoorbeeld over Halloween en de feestdagen van december.

Nieuwe locatie!

We hebben een toffe nieuwe locatie gevonden voor de trainingsdagen: het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam! Het theater zit op een fantastische plek: aan de voet van de Erasmusbrug, op de Kop van Zuid, en is heel goed bereikbaar met o.v. (halte Wilhelminaplein).

Tarief
De Certificaat-training kost € 300. Inbegrepen zijn 2 trainingsdagen (2 x 6 uur), inclusief lunch, en een jaarabonnement op Zangexpress (individueel/ vakdocent). Voor sommige scholen is korting van toepassing. Mail ons en ontdek welke korting mogelijk is voor jou!

Aanmelden en meer info
Stuur een mailtje of bel naar 06-211 54 900    

Meer informatie over Trainingen