Zangexpress en SKVR werken samen aan de duurzame verankering en versterking van muziekonderwijs op scholen voor primair onderwijs. Dit hebben we bekrachtigd in een convenant.

Samenwerken zien wij als de manier om meer kansen te creƫren voor Rotterdamse kinderen. Daarvoor brengen we graag onze expertise samen op een toegankelijke manier. Via leerkrachten, vakdocenten, door ouders en kinderen thuis; samen stellen we zoveel mogelijk kinderen in staat plezier te beleven aan muziekonderwijs.

We ontwikkelen samen een spiksplinternieuwe lessenreeks voor peuters en werken samen op veel Rotterdamse scholen. Mooi om de lespakketten van Zangexpress toe te voegen aan de expertise op het gebied van muziek en dans van SKVR en op die manier de krachten te bundelen.

Ook zijn we al regelmatig samen te vinden op een podium in de stad, bij de kerstboom op het stadhuis, op Koningsdag en binnenkort met de kinderboekenweek.

skvr zangexpress samenwerking

Foto: Anouk Hartman
 
Melissa 't Hart, eigenaar Zangexpress en Claudia Doesburg, directeur-bestuurder SKVR ondertekenden het convenant op 29 mei 2024