Leerkracht voor beeldscherm met muziekles in de klas

Zangexpress geeft training aan leerkrachten en vakdocenten. Van onze workshops word je blij! Je krijgt veel zin om met je klas te gaan zingen en muziek te maken met onze methode.

Wil jij op school het muzikale hart kloppend houden? Met de 'Zang Expert' training word jij op school een muziekambassadeur. Je ontvangt voor deze training een certificaat. Voor meer kennis en verdieping zijn er de 'stempeldagen'.

 

Wat je leert | Ontdek op de training ‘Zang Expert’ hoe je fijn kunt zingen en muziek maken met je klas. Je leert over gezond stemgebruik, didactiek en het gebruiken van de schoolinstrumenten. Je weet straks helemaal de weg binnen de Zangexpress-methode. Je krijgt inzicht in de vakoverstijgende modules en wereldse leerlijnen. Ook ga je met nieuw materiaal aan de slag.

Locatie | De nieuwe traininglocatie is het Nieuwe Luxor Theater. Het theater ligt fantastisch: aan de voet van de Erasmusbrug, op de Kop van Rotterdam-Zuid. Je komt er gemakkelijk met OV (halte Wilhelminaplein) en er zijn ook parkeergarages in de buurt.

Tarief | Bij Zangexpress kost de certificaattraining slechts € 300 voor 2 trainingsdagen van 6 uur, inclusief lunch. De prijs is bovendien inclusief een individueel jaarabonnement op Zangexpress. Na afloop ontvang je het certificaat ‘Zang Expert’. Voor sommige scholen is korting van toepassing. Mail ons en ontdek welke korting mogelijk is voor jou!

Stempeldagen | Voor meer kennis en verdieping zijn er de stempeldagen. Deze zijn verbonden aan het seizoen met een passend thema. Vaak ga je aan de slag met nieuw materiaal. Ook niet-certificaathouders kunnen zich inschrijven voor een stempeldag. Voor elke gevolde training ontvang je een stempel op het daarvoor bestemde formulier. De dagen worden soms op lokatie en soms online gegeven. Duur: 2,5 uur. Tarief: € 75.

 

Heb je een vraag over deze training? Bel of app naar 06-21154900 of stuur een mailtje via ons contactformulier.

 

  Ga naar de trainingen

 

 

 crkbo instelling blauw

Zangexpress is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). Op al onze diensten en productien zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.